Sunday, September 22, 2013

Hakklihakaste ja videotuur

Tuleb tõdeda, et meil on vahepeal toimunud päris palju suuri muutusi. Nüüd, kus meil on taas vähe rahulikum moment, paneme tagantjärgi neist mõne asja kirja.

Teatame Teile rõõmuga, kallid lugejad, et meie elu hotellis on lõppenud. Lõpuks ometi! Me pole küll 100% oma maja leidnud, vaid tulime teise piloodi juurde, kellel on maja üksinda renditud. Ta on samuti eestlane ja veel naisterahvas – Mari-Liis. Jepp. Märt elab põhimõtteliselt kahe naisega.
Meie hotellipiinad said lõpu 16.09.13. Jess! Keegi ei tee enam meie voodit ära, keegi ei tee meile süüa (Märdile teeb muidugi Made), keegi ei ava meile uksi (hotellis avas kohati uksi samaaegselt 5 inimest...), keegi ei pese meie pesu, keegi ei küüri tualetis meie turbotriipe. Oleme taaskord iseseisvad. Need jubedad ajad algasid meil Bulgaaria reisiga 07.07.13, kuid nüüd oleme priid. Kirjutades on kõht tühjaks läinud... kus see menüü on? Telliks ehk room-service’it? Ah õigus... kurjam.
Meie majaotsingud kulgesid üpris vaevaliselt. Need villad, millest Eestis sai kekutatud, on siin hirmkallid. Sattusime Indoneesia kõige kallima üürihinnaga linna. 250 miljoni inimesega riigis suutsime leida 500 000 inimesega koha, mis on tõsiselt rahaahne. Lisaks kõrgele hinnale, polnud ka kvaliteet eriti kiita. Ootaks ka, et maakler pühib enne maja näitamist 5cm pikkused prussakad põrandalt ikka kokku. Samuti oleks tore, kui majas oleks soe vesi sees.
Saatuse tahtel me hea hinna ja kvaliteedi suhtega maja ei leidnuki. Tulime hoopis Mari poole elama, kuna ta kolib (ilmselt) teise linna ära. Lisaks on ta hetkel puhkusel mitme maa ja mere taga, kaugel-kaugel Eestimaal. Seega maja on meie käsutuses. Ehk põhimõtteliselt oleme juba peremees ja perenaine. Nagu tõeline daam ja härra, pistsime esimesel õhtul oma mõnnas kodus hakklihakastet keedukartuliga. Nom nom nom. Riisi ja nuudlid võite pista, kus tahate. Oleme rikkad ja sööme kardulat.
Meie uus kodu asub Balikpapani linnas, Baru linnaosas ning San Francisco piirkonnas aadressil FG5. Paikneme kesklinnast 10-15 minuti autosõidu kaugusel ja lennujaam jääb umbes sama kaugele. Räägin majast ka veidi? Mis ma ikka räägin... vaadake parem videost ise (jajah, tean ise ka, et bassut ei ole):


Ootame teid külla!

1 comment: