Monday, September 2, 2013

Õudusfilm laes.


Balikpapani õuduslugu

Eellugu:

Kell oli 22.22 kui mina rahulikult olin juba voodis, tuba oli pime ja vaatasin enne magama jäämist seebikat. Äkitselt kuulen imelikku häält - iik iik iik ( see peaks olema nahkhiirte häälitsus ).
Kuna neid siin palju, ei teinud alguses kohe väljagi. Siis hakkasid need igalpool olema. Küll ühes laenurgas, toa keskel, magamistoa ukse taga. Kiskus õudsaks. Siis äkitselt käis ilge jooksumadin mööda lage ja iik iik hääled. Ehmatasin ennast ogaraks.
Roald ja Katarina kuulsid ka seda ja tulid vaatama. Iik- iik häälitsused käisid koguaeg. Katuse peal keegi olla ei saanud, sest neil on ka pööning ja madin kostus täpselt , nagu keegi jookseks teisel korrusel. Vahel oli isegi jonnipunni kill-kõlli kuulda.
Õudsamaks tegi ka asjaolu, et vetsu laes on auk, kust näed pööningule. Vähe ei kartnud, et keegi sealt alla hüppaks ja teeks buugi- woogi.
Igatahes. Läksin enda tuppa tagasi, keerasin hirmust isegi ukse lukku ja läksin teki alla peitu. Hääled ja madistamine käis edasi.
Panin helide summutamiseks kõrvaklapid pähe ja video käima. Kaks tundi Troonide mängu vaatamist. Laes oli endiselt samaseis - üks kollitamine.
Natukene nutmist ja muusika kuulamist võtsin Märdiga ühendust. Pissihäda ka veel kimbutas, aga ei julgenud vetsu minna, sest laes oli auk ja seal oli koll koll.
Minu versioon on, et kohalik kassiplika oli saanud pööningule ja mängis nahkhiirega.

Kell oli saanud juba üks öösel. Märt otsustas rääkida mulle ühe muinasloo minu rahustamiseks ja ehk aitab magama jääda. Jagan seda nüüd Teiega.

Põhilugu:
Elas kord üks poiss, kes tundis, et tal nagu on kõik olemas ja jube pull elu on, aga koguaeg ta ühe silmaga naeris, aga teisega nuttis.
Miski oli puudu. Siis ta käis ühe prints Mardi poolt korraldatud ballil. Seal tantsiti ja poiss kohtas printsessi, kelle juukseid kui kullast, kuid nendes põles ka tuleleek.
See leek ja tüdruk sütitasid noore printsi südames armastuse ja sel õhtul, kui ta printsessi hoidis, tundis ta, et nüüd on kõik imeline ning ka teine silm hakkas naerma.
Kuid saatusel olid omad vingervussid plaanis. Armukadedad kasuõed Estonian Air ja Garuda Indonesia üritasid neid lahus hoida, ning viisid printsi seitsme maa ja mere taha peitu.
Printsess ei andnud alla ja istus kolme suure linnu selga. Otsis teda Venemaalt, Dubaist ning lõpuks kolmanda linnu abiga leidis ta oma kurva printsi Indoneesiast. Ning prints oli kõige õnnelikum mees terves Maailmas.
Kuri Garuda tegi veel viimase katse ja röövis printsessi ning viis ta oma koopasse, kus elavad nahkhiired. Kuid noor prints teab nüüd, et miski ei suuda neid enam lahus hoida.
Nii istubki prints juba peagi kotka selga ja lendab oma kallima juurde ning lööb nahkhiirtele jalaga perse, kui nad kohe vait ei jää.
Lõpuks kui prints on saanud võitu õelatest Krokodill Garudast, Elevant Estoniast Airist ja lihtsalt lollidest nahkudest, elavad prints ja printsess koos elupäevade lõpuni ning teevad koos hästi palju leegi, kulla ja kartulipäiseid lapsi, kes sõidavad uhkelt ringi lõvi seljas, kelle nimi on Mimi ning kes toob maailma õnne ja rahu kõige armsama mjäuga.

The end.


Jutt rahustas maha ja jäin muusika kõrvas magama. Und kahjuks öösel ainult 3 tundi. Täna zombii ja närvipundar.


Made.

No comments:

Post a Comment