Saturday, July 5, 2014

Igas maailma sadamas on vähemalt üks eestlase + kiisud


Ernest Hemingway teadis, mida ta räägib... Meil on olnud õnne, et oleme viimasel ajal saanud kõvasti suhelda omade toredate rahvuskaaslastega, omas kaunis emakeeles ning seega pole koduigatsust veel väga jõudnud peale tulla. Võib öelda, et üleminek on olnud üsna sujuv...
Saabusime Balikpapani viiendal juunil ning viimase kuu aja jooksul oleme tervelt 13 päeva veetnud mõnusate eestlaste seltsis. Garuda piloodid Mari-Liis ja Margus käisid meil vahetustega paariks päevaks külas ning nautisime koos seda, mida Balikpapan pakkuda suudab. Edasi viis meid tee Jakartasse, kus jagasime hotelli uue Garuda kapteni Anti ja ta perega. Seejärel võtsime suuna Balile, kus järjekordselt olime kordamööda koos Marguse ja Mari-Liisiga. Esimesega sai vallutatud saare kõige kõrgem vulkaan (3000m) ja teisega arutatud, miks naiste aju on poole väiksem (väike nali).
Nüüd tuleb meil eestlastest küll väike puhkus, kuid saame aega veeta Made jaoks isegi mõnusamate tegelaste - kiisudega. Nimelt tulevad neljakümneks päevaks meie juurde "puhkusele" vanad sõbrad Jupi ja Poiss, kelle elud Made kurjade moslemipoiste käest päästis. Nende praegused omanikud lähevad korraks Šotimaale ning kiisud ei viitsi kaasa minna, vaid tulevad meie juurde kasside varjupaika.


Mimi, kui seda loed, siis ära ole pahane...  Made tunneb end niigi halvasti.

No comments:

Post a Comment