Saturday, July 5, 2014

Läbipaistvad aluspüksid ja lennukitähtpäevad


Meil Madega on tavaks saanud, et tähtpäevi tähistame millegipärast koguaeg õhus. Seda postitust kirjutades istume reisijatena CRJ-i pardal ning oleme teel Balikpapani. Kuupäevaks on 5. juuli ning mul on sünnipäev. Jeeeeeee!!!
Üks lend on meil juba seljataga ning kui lõpuks koju jõuame, on kell juba 21:00. Pidu-pidu not so much, kuid pudeli veini kavatseme sisse kangutada küll. Siiski kogu sünnipäev ei möödu lennukitiivul, vaid hommikul sai Balil mõnuletud hotellispaas. Oigasin proua käte vahel, kelle näpud olid pisikesed kui miniviinerid, kuid rammu oli neis kätes mehiselt. Pärast suurepärast ägisemist vedelesin ühekordsete läbipaistvate aluspükstega aroomivannis koos roosiõitega ning elu oli lill. Made tehtud spaakingitus oli ekstramõnna. (Made täpsustas just, et üks sünnipäevakingi osa on see, et ta kavatseb minuga täna jalkat vaadata, mis meie ajavööndis algab südaöösel)
Kuidagi on nii läinud, et kõik meie tähtpäevad mööduvad lennukis istudes. Võib-olla on siin kuidagi seos sellega, et me elame kodust 10000km kaugusel... Esimest korda jõudsin Jakartasse 22.07, kui oli Madel nimepäev; oktoobris Eestisse puhkama jõudes käis parajasti vanaema sünnipäev; 10.11 lendasime minu nimepäeval tagasi Balikpapani (siinkohal mainiks ära, et Made hindab nimepäevasid kõrgemalt kui sünnipäevi); kui Eestis jõudis kätte aasta 2014, tõusime parajasti õhku puhkekohast Manadost; 08.03, teistkordselt kodumaalt lahkudes soovisin isale õnne ning lendasime minema; ka viimane kord tõmbasime kodust uttu tähtsal kuupäeval... 05.06 tähistasime Madega õhus oma kolmandat aastapäeva ning jõime 150€-st shampat, mis Madel eriti kurgust alla ei läinud; ning nüüd olemegi jõudnud tänasesse päeva... jälle tähtpäev, jälle turbulents, jälle imeline taevas.
Me peame oma tegevusi paremini planeerima...


No comments:

Post a Comment